Asuminen remontin keskellä

29.7.2018

Asuminen italialaisen remontin keskellä on ohuesti haasteellista. Tällä hetkellä residenssini on yhden pikkuruisen makuuhuoneen kokoinen. Huoneeseen on koottu sänky ja vaaterekissä roikkuu koko italialainen omaisuuteni. Makuuhuoneen oven virkaa toimittaa jeesusteipillä seinään asennettu muovi. Sen tarkoituksena on estää sekä pölyn leviäminen että ketjussa tupakoivan Alfion aiheuttaman savusumun laskeutuminen petivaatteisiini.

Vessa on toimintakuntoinen - vesi tulee ja menee. Paitsi, että lämmintä vettä ei tule, koska ei ole lämminvesivaraajaa. Toisaalta mitäpä sitä varaajalla tekisikään kun ei ole sähköä! Onneksi italialainen "kylmä" vesi vastaa lämpötilaltaan suomalaista kesäkuista järvivettä. Ai niin, en muistanut mainita, että vessassa ei ole ovea mutta sehän on enää pikkujuttu!

Tilaamani minipyykinpesukone ei saapunut toimituspäivänä eikä myöskään tilaamaani kaminaa ole näkynyt eikä kuulunut. Myös keittiö on vielä vaiheessa. Kaikki keittiö- ja ruokatarvikkeeni sijaitsevat ikkunalaudalla - myös viini.

Ruokailu tapahtuu lähibaarissa tai pizzeriassa. Vaihtoehtoisesti syön illalla tonnikalaa ja juon viiniä auringonvalolla toimivan puutarhavalaisemeni ja kynttilöiden valossa!

Lukemisiin, Anne